Síl.labes amb freqüència superior a 20000.

(ordenades per freqüència)
A98981
en84408
ri73141
des65557
es53763
re50541
kA43698
rA42169
tA40904
si36236
ti32215
nA32181
ZA25333
vA24458
te23747
o22722
dA22374
lA21316
di21000
mA20345

Síl.labes amb freqüència entre 10000 i 20000.

(ordenades per freqüència)
gA19217
zA18592
sA18518
li18514
in18494
de18487
pA18351
fi18026
kon17176
e17095
se16897
res16703
ni16426
ko16267
mi16200
LA14698
ne14603
pe13778
pi13340
me13317
to13144
bA12980
i12346
Zi12342
ro11873
sin11521
po11496
so10680
rAn10442
ren10267
sis10026
vi10006

Síl.labes amb freqüència entre 8000 i 10000.

(ordenades per freqüència)
Ar 9782
mo 9690
rEw 9622
do 9620
ew 9607
rEm 9593
bo 9485
trA 9408
em 9280
le 9265
Ze 9152
rAs 9017
tu 8988
ven 8934
zi 8933
ves 8834
siw 8544
bi 8522
sim 8314
rew 8249
rem 8223
ki 8036

Síl.labes amb freqüència entre 6000 i 8000.

(ordenades per freqüència)
ku 7979
ke 7731
fA 7334
lit 7324
Le 7264
tes 7219
no 7142
vew 7131
lo 7084
vem 7071
ve 6865
kAr 6576
grA 6440
fe 6434
tre 6359
SA 6330

Síl.labes amb freqüència entre 4000 i 6000.

(ordenades per freqüència)
pre 5956
nes 5895
Si 5685
pro 5654
fo 5495
tri 5477
kes 5379
go 5303
ter 5216
kor 5076
be 5043
ge 4985
Al 4896
su 4890
per 4817
Li 4767
An 4482
mu 4406
tE 4357
men 4250
bu 4183
bre 4159
ze 4143
gi 4139
rit 4005

Síl.labes amb freqüència entre 3000 i 4000.

(ordenades per freqüència)
ment 3989
du 3968
vo 3931
mes 3899
eks 3848
bAr 3829
YA 3789
pu 3720
nit 3717
for 3704
Zes 3702
Lo 3695
ten 3598
sen 3583
ble 3548
dis 3537
ru 3515
ver 3428
tro 3375
zes 3369
fu 3359
lu 3350
tit 3338
klA 3296
gAr 3176
mAn 3169
s 3111
pAr 3104
u 3097
mAr 3060
zo 3054
kAn 3038
tor 3019
nE 3015
tin 3013
brA 3005

Síl.labes amb freqüència entre 2000 i 3000.

(ordenades per freqüència)
bor 2976
ek 2974
rE 2968
ons 2880
bri 2864
gu 2851
ris 2845
tAt 2810
sE 2702
ZEw 2687
ZEm 2674
So 2670
nis 2658
ser 2656
les 2652
tO 2625
bles 2623
nu 2583
kre 2533
mor 2493
mAl 2488
tis 2454
nEw 2433
Se 2430
dor 2429
Zo 2426
or 2418
tEm 2418
tEw 2415
kAl 2367
ses 2337
bro 2324
Lu 2294
nEm 2280
dE 2255
plA 2234
kOn 2210
tAts 2185
At 2154
por 2147
Les 2132
pli 2120
Zu 2061
sup 2022
mE 2018
kAp 2012

Síl.labes amb freqüència entre 500 i 2000.

(en l'ordre del diccionari)
E, O, bE, bO, bru, bli, blA, p, pE, pO, pri, prA, ple, plo, plu, dO, dri, dre, drA, dro, trE, trO, tru, gO, gri, gre, gro, gru, glA, glo, gwA, kE, kO, kri, krA, kro, kru, kli, kle, klo, kwA, vE, fE, fO, fre, frA, flA, flo, flu, zE, zu, sO, ZE, Su, mO, nO, Yi, Ye, Yo, rO, lE, lO, LE, jA, wA, Ap, op, sep, it, but, pit, pAt, dit, gAt, kit, kAt, zAt, sit, sAt, Zit, ZAt, mit, mAt, nAt, rAt, lAt, LAt, Ak, ok, dik, tik, trAk, fik, fek, Zek, rek, lek, is, As, os, bes, bAs, pis, pes, pAs, pos, pres, tos, tres, trAs, gis, ges, kis, kAs, kos, kres, kros, vis, fis, fes, fos, zis, zos, sos, Zis, Sis, Ses, mis, mAs, mos, nAs, ros, lis, Lis, Em, dEm, gEm, kEm, zEm, sEm, mEm, lEm, LEm, on, bAn, bon, brAn, pin, pen, pAn, pon, pun, pren, plAn, den, tAn, ton, trin, tren, trAn, tron, gin, gAn, kin, ken, vin, fAn, fon, zin, zen, sAn, Zin, Zen, Sin, Sen, SAn, min, mun, nin, nen, nun, rin, ron, lin, len, lAn, Lin, Len, LAn, ir, er, ber, der, dAr, tEr, tAr, ger, gor, gwAr, kur, fer, fAr, zAr, sir, sAr, sor, ZAr, SAr, mer, ner, nAr, nor, rAr, lAr, LAr, ul, bAl, bol, pel, pAl, pol, pul, til, tAl, gAl, kol, kul, vAl, vol, fAl, sil, sAl, sol, sul, mol, mul, nAl, rAl, Aj, kAj, kuj, Ew, Aw, dEw, tiw, tAw, gEw, kEw, kAw, zEw, sEw, mEw, new, lEw, LEw, Ats, kAts, zAts, ZAts, nAts, rAts, lAts, LAts, tiks, tAnt, kAnt, zAnt, ZAnt, nAnt, rAnt, lAnt, trAns, dors, Als, nAls, ments.

Síl.labes amb freqüència entre 200 i 500.

(en l'ordre del diccionari)
brE, brO, blE, blo, prE, prO, plE, drE, gE, grE, gli, gle, glu, krE, klu, vO, fri, frE, zO, SE, SO, YE, LO, je, jo, we, krip, bAt, bot, dAt, trit, kot, vit, vAt, fet, fAt, zit, sot, sut, met, mot, rot, ik, pik, pek, pAk, puk, plek, dAk, dok, duk, tAk, tok, trik, truk, fAk, frAk, flek, zik, sik, sek, sAk, suk, mik, mAk, nik, nek, rik, lik, lEk, lAk, bis, bos, bus, bres, bros, blAs, pros, plAs, tAs, tris, gAs, gos, gus, gres, kus, kris, fAs, fus, sus, Zos, Zus, mus, nos, Yes, LAs, Lus, jes, ES, im, bEm, pEm, dim, tim, tem, trEm, kom, kum, vEm, fEm, Zim, SEm, YEm, rim, En, un, bin, ben, bun, bron, blAn, pEn, din, dAn, tEn, trun, gen, gon, grAn, gron, kun, vAn, fin, fen, fun, frAn, fron, sEn, son, Zun, nAn, Yin, rEn, ur, bur, pEr, pOr, pur, tOr, tur, ker, kOr, kwAr, vir, vEr, vAr, vor, fir, fEr, fOr, fur, zer, zor, sEr, sur, Zer, Zor, Ser, Sor, mOr, mur, kOR, lAR, il, bel, dol, dul, tel, vul, fil, fol, ful, sel, mel, kOL, boj, buj, pAj, tAj, fAj, nAj, lAj, iw, bEw, piw, pEw, diw, trEw, trAw, viw, vEw, fEw, Ziw, Siw, SEw, SAw, YEw, riw, rAw, Liw, Lew, LAw, Aps, dAts, tits, gAts, sAts, mAts, rits, miks, niks, ent, Ant, dAnt, gAnt, sAnt, mAnt, LAnt, Ans, mEYs, tors, ners, lARs, tAls, rAls, tiws, tAnts.

Síl.labes amb freqüència entre 50 i 200.

(en l'ordre del diccionari)
blu, pru, plO, drO, dru, t, grO, glE, glO, gwi, gwe, k, krO, klE, klO, kwi, vu, fro, fru, fli, fle, flO, ZO, YO, Yu, wi, wE, ip, ep, Op, dAp, dop, dup, kop, klip, sEp, sop, rep, rAp, rup, lip, lep, lEp, lAp, et, bit, bet, bOt, brAt, brot, pet, put, prit, prot, dot, dut, tot, tut, tret, trAt, git, gOt, gut, klit, klet, vet, fit, fot, set, sEt, Zut, SAt, mEt, mut, nEt, nut, Yit, YAt, rEt, rOt, rut, lEt, Let, LOt, Lot, bAk, bok, prek, prAk, prok, plEk, dek, tek, tEk, trek, kOk, kok, vik, vek, vAk, frik, fruk, fluk, Zik, ZAk, mek, nEk, nok, rEk, rAk, rok, ruk, luk, dif, grAf, nof, Es, Os, us, bEs, bOs, bris, brus, blis, pEs, pOs, pus, ples, dEs, dAs, dos, dus, dres, drAs, tEs, tus, tros, gris, gles, kOs, krEs, krOs, krus, klis, kles, klAs, klos, kwes, vAs, fres, frus, flAs, zAs, ZAs, Sos, mEs, nEs, nOs, nus, Yis, rEs, rOs, rus, lEs, lAs, los, lus, Los, wes, dES, tES, ZES, mES, nES, rES, lES, Am, bim, brEm, blEm, pim, prim, prem, prom, dem, dAm, dom, drEm, kim, kAm, klEm, vim, fem, zim, zum, som, Sim, mim, nim, Yim, lim, lem, lum, Lim, jem, jEm, wEm, brin, brun, blin, pOn, prin, prEn, plen, dEn, dOn, don, dun, drin, drAn, trEn, gun, grin, grun, glAn, gwAn, krAn, klen, kwen, kwAn, vEn, fEn, frin, frun, flin, flAn, flon, zAn, ZEn, ZAn, Zon, Son, mEn, mon, nEn, non, Yen, rOn, run, lEn, lon, lun, LEn, Lon, jen, wen, Or, bir, bEr, bOr, pir, pror, dir, dEr, tir, trAr, gur, flir, zur, Zir, Zur, Sur, mir, mEr, nir, nEr, YAr, rir, rer, ler, Ler, Lor, peR, teR, kAR, feR, foR, meR, el, bil, bEl, bOl, bul, pil, pEl, del, dEl, dAl, tEl, tOl, tol, trAl, gol, gwAl, kil, kOl, vil, vel, vEl, vOl, fel, zAl, zul, sEl, sOl, Zil, Zel, SAl, mil, mEl, mOl, nil, nul, ril, rOl, lAl, uL, peL, Oj, bej, bOj, brAj, blAj, dAj, tOj, trAj, gAj, gwAj, kOj, vAj, vuj, fej, fruj, flAj, zOj, sAj, mAj, moj, nej, nOj, nuj, rAj, rOj, roj, lOj, LAj, Luj, biw, bew, bAw, brew, brEw, blEw, pAw, prEw, plAw, dew, dAw, drEw, tew, gAw, grew, grEw, kiw, kow, kriw, klEw, klAw, klow, few, frAw, ziw, zAw, sew, sAw, ZAw, miw, mAw, mow, niw, nAw, Yiw, YAw, liw, lew, lAw, jew, jEw, wEw, its, bAts, brAts, pits, pAts, dits, tuts, trAts, guts, vAts, fits, fAts, zits, sits, sEts, sOts, Zits, SAts, mits, nits, nEts, YAts, rEts, lits, lEts, mitS, Eks, piks, diks, deks, teks, triks, fiks, ziks, seks, Ziks, Zuks, riks, liks, leks, grAfs, pOst, post, int, bAnt, brAnt, pAnt, dint, dent, tint, tent, trAnt, vent, vAnt, fAnt, sent, Zint, Zent, SAnt, nint, nent, YAnt, rint, rent, lent, jent, sAnk, dins, dons, tins, tEns, tAns, tons, trons, gons, kAns, kons, fons, sons, Zens, mens, mAns, mons, rins, rons, lins, lons, Lons, kurt, nOrt, ers, ders, ters, kers, kArs, sers, sors, rers, lers, Lers, teRs, feRs, foRs, meRs, dAls, tils, trAls, kAls, vAls, vols, fils, fAls, sAls, mAls, rOls, kujn, Awk, Aws, dEws, kAws, klAws, siws, ents, Ants, dents, dAnts, tents, gAnts, kAnts, zAnts, sents, sAnts, Zents, ZAnts, nents, nAnts, rents, rAnts, lents, lAnts.